Spring til indhold
ForsideOm TECH

Se mere om

TECH som arbejdsplads

Se mere om

TECH som arbejdsplads

På Det Tekniske Fakultet for IT og Design (TECH) møder du omkring 700 højt kvalificerede kolleger, der brænder efter at levere universitetets kerneopgaver: undervisning, forskning og samarbejde med det omgivende samfund. Kerneopgaverne løses i forening med vores 5000 dygtige studerende, som gennem problem- og projektbaseret læring tilegner sig viden til at komme ud i verden og gøre en forskel - nu og i fremtiden.

Fakultetets studerende og ansatte kommer fra både Danmark og resten af verden, så vi arbejder i et internationalt miljø med rig lejlighed til at sparre og samarbejde med kolleger fra alle verdens kroge. 

Med et højt fagligt niveau sigter vi selvfølgelig mod stjernerne, men har samtidig fokus på, at fakultetet skal være være et godt sted at arbejde. Vi vil være en divers og inkluderende arbejdsplads, hvor der er plads til forskelligheder og lige muligheder for karriereudvikling. Vi bakker hinanden op og sikrer, at der er balance mellem arbejds- og privatliv. Som en vores vores forskere siger: 

Jeg oplever i høj grad den kultur, at "jeg hjælper dig, og mon så ikke der er en anden, der hjælper mig på et tidspunkt." Altså sådan, at det går nok op i det store kosmiske regnskab.

Professor Lone Kørnøv

Værdier og egenskaber