TECH-fakultetet øger kræfterne på digitaliseringsområdet

Det strategiske sigte på digitaliseringsområdet bliver stadig større på Det Tekniske Fakultet for IT og Design. Derfor udvides TECH-dekanatet, således, at det fremadrettet også omfatter en prodekan for digitalisering

Af Nelly Sander, TECH-dekansekretariat

Dekan Henrik Pedersen har besluttet at udvide og reorganisere TECH-dekanatet, så det i fremtiden består af en dekan og tre prodekaner.

− Digitalisering fylder mere og mere i vores opgaveportefølje, og der er behov for et særligt fokus på dette felt, bl.a. i relation til det sundhedsvidenskabelige område. Vi etablerer derfor en ny prodekanstilling, nemlig en prodekan for digitalisering, forklarer Henrik Pedersen.

I samme forbindelse reorganiseres dekanatet, så det fremover kommer til at se således ud:

• Dekan Henrik Pedersen
  • Prodekan for forskning: Jakob Stoustrup
  • Prodekan for digitalisering: Torben Larsen
  • Prodekan for uddannelse: Stillingen slås op hurtigst muligt

Denne reorganisering træder i kraft allerede pr. 1. oktober 2021.

Ansættelsesprocessen i forbindelse med en ny prodekan for uddannelse er allerede påbegyndt. I perioden frem til at stilingen er besat, vil Henrik Pedersen og Jakob Stoustrup i fællesskab varetage funktionen samt den dertilhørende opgaveportefølje.