nyhed

Søsser Brodersen er ny konstitueret institutleder på Institut for Planlægning. Privatfoto

Ny konstitueret institutleder på Institut for Planlægning

Institut for Planlægning får ny konstitueret institutleder til august, hvor lektor Jette Egelund Holgaard overlader roret til lektor Søsser Brodersen.

Af Nelly Sander, TECH Dekansekretariat

Lektor Søsser Brodersen, nuværende viceinstitutleder og studieleder på Institut for Planlægning, tiltræder stillingen som konstitueret institutleder samme sted. Hun overtager stillingen efter Jette Egelund Holgaard, som har varetaget stillingen midlertidigt.

− Jeg ved, at jeg taler på hele fakultetsledelsens vegne, når jeg siger, at vi har været særdeles glade for at arbejde sammen med Jette, som har ydet en betydelig indsats for både instituttet, fakultetet og resten af universitetet. Jette gjorde det fra starten klart, at hun gik ind i institutlederrollen som en midlertidig løsning, da hun gerne vil tilbage til sin stilling i PBL-forskningsgruppen. Og det respekterer vi selvfølgelig, siger Henrik Pedersen, dekan for Det Tekniske Fakultet for IT og Design.

Ny kompetent kvinde på posten

Når kalenderen viser 1. august 2021 overtager Søsser Brodersen således stillingen som konstitueret institutleder. Søsser er uddannet civilingeniør med specialisering i involvering af civilsamfundet i miljøudvikling. Hun har været tilknyttet DfS-forskningsgruppen med forskning og undervisning inden for kollaborativt design samt brug og udvikling af bæredygtige sundhedsteknologier. Hun har desuden de sidste knap to et halvt år været studieleder ved PLAN.

− Det glæder mig meget, at Søsser har sagt ja til min opfordring om at blive konstitueret institutleder på PLAN. Som studie- og viceinstitutleder kommer Søsser med relevante erfaringer i rygsækken, og hun er kendt som en dygtig og vellidt kollega på instituttet. Jeg er sikker på, vi får et rigtig godt samarbejde, siger Henrik Pedersen.