Presseinfo

Presseinformation

Journalister og medier, der ønsker at komme i kontakt med forskere eller høre mere om Det Tekniske Fakultet for IT og Designs forskningsområder og uddannelser er meget velkomne til at skrive til vores presseafdeling på ins-presse@adm.aau.dk eller kontakte fakultets journalist, Hiva Ahmadi (hiah@adm.aau.dk - tlf. 9940 3520 Mobil: 2220 6869).

Du kan også selv finde eksperter og forskere på Aalborg Universitet, som er klar til at besvare spørgsmål om specifikke emner. AAU-eksperterne kan findes under vbn.aau.dk. Pressemeddelelser og nyheder findes på aau.dk/Nyheder

Fotogalleri

Fotos af universitetsbygninger, Det Tekniske Fakultet for IT og Designs dekaner og professorer m.m. kan hentes på presse.aau.dk/fotos

Spørgsmål om billeder samt forespørgsler om andre typer billedmateriale kan stiles til fakulteternes presseafdeling.

Send os et tip

Er du medarbejder eller studerende på AAU, og har du et forslag til et emne, et projekt eller en begivenhed, som fakultetets pressemedarbejder bør se nærmere på? Så udfyld dette skema.

TECH-fakultetskontor
Niels Jernes Vej 10